Ajankohtaista

Korona tilanteen muututtua,  aloitamme harjoittelut  2008 ja myöhemmin syntyneiden kanssa koronaohjeita noudattaen.

Nassikkapaini alkaa Ratinassa 21.04.2021 .   Painikoulu jatkuu Nääshallissa 19.04.2021

TERVETULOA !

 

Ilmoittautumiset syksylle 2021 ovat auki!  Treenit alkavat ryhmissä elokuun aikana, mukaan voi tulla aina myös kesken kauden.

https://www.painiliitto.fi/painiliiton-suositukset-painiharjoitteluun-1-7-2020-lahtien/

Painin 23-vuotiaiden MM kilpailut järjestetään (tämän hetkisen tiedon mukaan) 23-29.11.2020 Tampereella. Kilpailut järjestetään yhteistyössä kolmen painiseuran, Tampereen kaupungin, Suomen Painiliiton ja UWW:n kanssa. Kilpailuiden järjestämiseen ja sujumiseen tarvitaan paljon vapaaehtoisia ja sopivia työtehtäviä löytyy jokaiselle ja näin pääsee kokemaan hienoja hetkiä huippu-urheilun parissa.  Käy katsomassa sivut ja täytä ilmoittautumislomake. Tervetuloa mukaan iloiseen vapaaehtoisten joukkoon!

https://www.stadiumteamsales.fi/tavo/tavo 

Linkistä pääsee valitsemaan Tampereen Voimailijoiden Stadiumin valikoimasta sopivan seuravaatetuksen. Tee tilaus Koskikeskukseen niin painatukset tulevat paikallisesta painosta. Tilausohjeet voi pyytää sähköpostiin tai kysyä valmentajilta. 

Painijoille jotka aikovat osallistua kilpailuihin on tarjolla lisenssit vakuutuksen kanssa tai ilman osoitteessa: https://info.suomisport.fi

Ryhmät aloittavat toimintansa  Nääshallin ja Ratinan Stadionin painisaleilla ja mukaan pääsee hyvin kesken kaudenkin.

Seuratkaa Facebookin päivityksiä =)

Vikke Tarkkio matkaa viikonloppuna 5-6.10.2019 Latviassa järjestettäviin Jelgava Open kilpailuihin.

Tavon Nico Hakala valittiin edustamaan Suomea Kadettien ja Junioreiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin kadettien KR 48kg sarjaan. Kilpailut käydään 3-5.5.2019 Latviassa.

Nico Hakala voitti kadettien SM-kisojen 48 kiloisten sarjan 13.4.2019.